1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Articles

Условия

Общи условия за ползване на интернет магазин robox-bg.com

Ако използвате уеб сайта www.robox-bg.com се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.
РОБОКС  ЕООД като собственик на сайта ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел. Необходимо е да спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите от сайта да се променят по никакъв начин, да се разпространяват публично, да бъдат копирани или да се раздават за каквато и да е обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в сайта материали в други сайтове е забранена. Предоставяната услуга от сайта е валидна за Република България.
Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез www.robox-bg.com, трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма, като по този начин създава свой профил.
1. Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на robox-bg.com.
2. Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от РОБОКС  ЕООД, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред. РОБОКС  ЕООД си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за Клиента.


Права и отговорности на страните

Продуктите в РОБОКС  ЕООД са ограничени само до посочените условия. РОБОКС  ЕООД има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени.
Част от информацията публикувана в robox-bg.com е възможно да се отнася до артикули, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За допълнителна информация можете да се свържете с нас.

Ограничение на отговорността

С цел закупуването на продукти или услуги от www.robox-bg.com Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. РОБОКС  ЕООД използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Понякога ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка за продукти.
Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

Промяна на цени на стоки

РОБОКС  ЕООД има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, РОБОКС  ЕООД има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.
Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт.
Цената на артикулите е изписана на страницата за представяне на съответния продукт.
При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.
Условията и начина на доставка са описани.

 Връщане на продукт

Случва се. Законът за защита на потребителя ви дава право да върнете закупен продукт онлайн в 14 дневен срок от датата на доставка. За да упражните това свое право, е необходимо да изтеглите и попълните нашият << Формуляр за упражняване правото на отказ от договора >>

Попълнете този формуляр и ни го изпратете по факс или e-mail, след това го приложете отпечатан на хартия към пратката с върнатите продукти. Това ще улесни оперативно обработката и връщането на платената от вас сума.

Продуктите които връщате трябва да бъдат добре опаковани в оригиналната си търговска опаковка, без следи от употреба и окомплектовани с всички прилежащи към тях документи и аксесоари. Към пратката приложете и оригиналната фактура която сте получили за покупката. Върнатите продукти винаги изпращайте със застраховка за тяхната пълна стойност по фактура!

Внимание!

Разпоредбите на чл. 50 – 56 от ЗЗП за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат при договори за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и тяхната опаковка е трайно нарушена, и също така не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето като слушалки тип in-ear, вокални микрофони, платъци, мундщуци за духови инструменти, устни хармоники и други духови инструменти без отделен мундщук, контролери за уста и др.;

В случай, че срещате затруднения при оформянето на своят отказ или имате други възникнали въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Гаранция

Продуктите които се предлагат  са нови, неупотребявани (освен ако изрично не е указано друго). Те се предлагат с гаранция от производителя, а гаранционното обслужване се извършва в сервиза на Робокс ЕООД. При доставка, ще получите гаранционна карта в която са описани гаранционните условия, гаранционният срок и адреса на фирмените сервизи.

Мога ли някаде да изпробвам продуктите?

Разбира се!!! За да улесним избора Ви, предлагаме да посетите офиса на Робокс ЕООД.

Мога ли да получа консултация?

Да! В дясната колона на сайта ще откриете имената, телефоните и e-mail адресите на нашите консултанти. Можете да се свържете с тях по удобен за Вас начин.


Аз съм физическо лице и не ми трябва фактура. Мога ли да пазарувам на цени без ДДС?

Съгласно ЗДДС ние сме задължени да начисляваме ДДС към всяка продажба.